Η ιστορία της διανομής φυσικού νερού

Το έτος 2010 εκτός την παραγωγή και την διάθεση παγοκύβων ξεκινήσαμε και την διανομή ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ της πηγής Σύριγγα καλύπτοντας με επιτυχία τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού του Νησιού μας, ένα καταναλωτικό κοινό που εμπιστεύεται τις αξίες της επαγγελματικής μας δραστηριότητας δέκα ολόκληρα χρόνια. Το έτος 2020 ατενίζουμε το μέλλον και σε συνεργασία με την ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ – ΖΑΓΟΡΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ παρέχουμε υπηρεσία διανομής του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, έχοντας ήδη δράσει την ιδέα FUTURE MEMORIES (μελλοντικές αναμνήσεις).

Μια ιδέα Υπηρεσίας διανομής πόσιμου εμφιαλωμένου ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ πλέον ΖΑΓΟΡΙ σε οικίες πόρτα πόρτα με την παραδοσιακή διαδικασία του νερουλά, με διάθεση να κρατήσουμε το φρόνημα και την ιστορία μας ενεργή για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.

Το Φυσικό Νερό είναι αναντικατάστατο, δεν επικαλούμαστε την φύση απλά. Την υπηρετούμε καθημερινά πολλά χρόνια τώρα και της δείχνουμε τον ανάλογο σεβασμόμε υπευθυνότητα μέσα από την ιδεολογική και επαγγελματική μας δραστηριότητα.

Προτιμώ και πίνω ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ. Εσύ?